id: 33901
Назва: Технологія виробництва та переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання факультету обліку та аудиту, галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 071 «
Автори: Мазур О.В.
Ключові слова: рослинництво, землеробство, грунти, гербіциди, технологія вирощування продукції рослинництва
Дата публікації: 2023-09-25 08:29:09
Останні зміни: 2023-09-25 08:29:09
Рік видання: 2023
Аннотація: Викладені питання індивідуальних завдань та самостійної роботи студентів, розроблені і обґрунтуванні заходи і плани досягнення визначених цілей в яких враховані аспекти важливості галузі рослинництва, для використання технічних ресурсів. Описано критерії оцінювання, засоби контролю та технологію реалізації всіх форм самостійної роботи студента, містяться приклади та задачі для самостійного розв’язування. Призначено для самостійної підготовки здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/33901.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 33901.pdf Розмір : 597176 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|