|
id: 33931
Назва: Технології аюрведичних харчових продуктів. Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії галузь знань 18 «Виробництво та технології» спеціальність
Автори: Овсієнко С.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2023-09-25 16:30:16
Останні зміни: 2023-09-25 16:30:16
Рік видання: 2023
Аннотація: Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії галузь знань 18 «Виробництво та технології» спеціальність
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/33931.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 33931.pdf Розмір : 718578 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|