id: 3395
Назва: Ветеринарно-санітарна оцінка ковбасних виробів в ПП "Балаян М.С." м. Феодосія за показниками якості та безпеки
Автори: Н. М. Богатко, Н. В. Булакова, О. В. Пазюк [та ін.]
Ключові слова: якість, безпека, система НАССР, ковбасні вироби, КМАФАнМ, БГКП, гістоструктурний метод
Дата публікації: 2011-06-21 16:17:23
Останні зміни: 2011-06-21 16:17:23
Рік видання: 2011
Аннотація: Встановлено, що показники якості та безпеки ковбасних виробів ПП "Балаян М.С." м. Феодосія дещо різнилися між собою. Необхідно для встановлення якості та безпеки ковбасних виробів проводити комплекс досліджень за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками та впроваджувати гістоструктурний метод для визначення складників м"ясного фаршу.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/3395.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2011. Випуск 11(51)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 3395.pdf Розмір : 291709 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|