id: 33962
Назва: Органічне виробництво в тваринництві. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство. Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки
Автори: Огороднічук Г.М.
Ключові слова: Самостійна робота, органічне виробництво, меетодичні вказівки
Дата публікації: 2023-09-25 08:38:56
Останні зміни: 2023-09-25 08:38:56
Рік видання: 2023
Аннотація: Методичні вказівки з самостійної роботи студентів Органічне виробництво в тваринництві
Методичні рекомендації з організації самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство. Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Освітньо-професійна програма Технологія виробництва і переробки продукції тваринництв
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/33962.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 33962.pdf Розмір : 311793 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|