id: 34095
Назва: Розробка технології варених дитячих ковбас збагачених амінокислотами
Автори: Новгородський Олег Володимирович
Ключові слова:
Дата публікації: 2023-11-01 07:58:15
Останні зміни: 2023-11-01 07:58:15
Рік видання: 2023
Аннотація: Експериментально підтверджено перспективність використання комплексної рослинної добавкию із клітковини насіння гарбуза та насіння кіноа в технології м’ясних посічених напівфабрикатів, що дозволяє більш раціонально використовувати м’ясну сировину, виготовляти напівфабрикати з кращими вологозв’язувальною, вологоутримувальною здатностями, збагачені білком, збалансовані за амінокислотним складом та із нижчою собівартістю.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/34095.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2023
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 34095.pdf Розмір : 0 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|