id: 34834
Назва: «Розробка технології мармеладу з біологічно активними речовинами червоних водоростей
Автори: Довбуш Павло Павлович
Ключові слова: Porphyra, Gelidium, рецептура, біологічно активні речовини, антиоксиданти, мармелад.
Дата публікації: 2023-11-27 14:18:44
Останні зміни: 2023-11-27 14:18:44
Рік видання: 2023
Аннотація: є розробка технології виробництва мармеладу на основі біологічно активних речовин, отриманих з червоних водоростей, та вивчення якості та ефективності виробництва такого продукту.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/34834.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2023
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 34834.pdf Розмір : 1430489 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|