|
id: 35057
Назва: Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентів для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної та заочної форми
Автори: Коляновська Л.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2023-11-28 14:46:04
Останні зміни: 2023-11-28 14:46:04
Рік видання: 2023
Аннотація: Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентів Рівень вищої освіти другий (магістерський) Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство Спеціальність 204 Технологія виробництв
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/35057.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 35057.pdf Розмір : 1190801 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|