id: 35352
Назва: Вплив мінерального премікса на показники забою свиней та морфологічний склад туш
Автори: Разанова О.П.
Ключові слова: свині, середньодобовий приріст, показники забою, якість туші
Дата публікації: 2024-03-18 12:09:18
Останні зміни: 2024-03-18 12:09:18
Рік видання: 2023
Аннотація: Гарантування продовольчої безпеки країни нерозривно пов’язане з успішним розвитком галузей тваринництва, що забезпечують населення важливими білковими продуктами. В умовах сучасного розвитку сільського господарства актуальною стає проблема забезпечення населення країни доступними продуктами харчування. Зapaз в уcьoму cвiтi проходить пpoцec кoнцeнтpaцiï виpoбництвa свинини, змeншуєтьcя кiлькicть виpoбникiв тa збiльшуютьcя обсяги виробництва свинини. Свинарство останніми роками розширюється у напрямку промислового виробництва і стає конкурентоспроможним на вітчизняному та світовому ринку. Для цього в Україні докладаються значні зусилля щодо підвищення обсягів виробництва та покращення якості виробленої продукції. Зараз конкуренція між виробниками свинини наростає, і для невеликим фермам стає важче конкурувати з промисловими виробниками свинини. Виробництво свинини в країні зростає завдяки збільшенню поголів’я свиней, переходу до інтенсивних методів господарювання, широкому впровадженню міжпородного схрещування та гібридизації, що призводить до значного підвищення продуктивності тварин. Успіх галузі залежить від створення оптимальних умов годівлі та утримання для всіх груп тварин та правильного догляду за ними.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/35352.pdf
Тип виданя: Доповідь конференції
Видавництво: Всеукраїнська науково-практична конференція науково-педагогічних працівників та молодих науковців. «Інноваційні підходи до використання свиней в системі «генотип × середовище». 26-27 жовтня 2023 року. м. Одеса. 2023.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 35352.pdf Розмір : 3179592 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська