id: 35464
Назва: Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних занять студентів для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві денної та заочної
Автори: Главатчук В.А., Коляновська Л.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2024-03-15 11:53:43
Останні зміни: 2024-03-15 11:53:43
Рік видання: 2024
Аннотація: Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних занять
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/35464.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 35464.pdf Розмір : 1972134 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|