id: 35468
Назва: Експертиза та товарознавство харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузі знань 18 «Виробництво та технолог
Автори: Коляновська Л.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2024-03-15 12:53:02
Останні зміни: 2024-03-15 12:53:02
Рік видання: 2024
Аннотація: Експертиза та товарознавство харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання практичних занять
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/35468.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 35468.pdf Розмір : 1926979 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|