id: 35470
Назва: Управління якістю харчових продуктів. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 «Виробництво та технології»
Автори: Коляновська Л.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2024-03-15 13:19:30
Останні зміни: 2024-03-15 13:19:30
Рік видання: 2024
Аннотація: Програма навчальної дисципліни це документ що визначає дидактичну модель дисципліни: загальний зміст, вимоги до знань і вмінь, загальний обсяг, вид підсумкового контролю. Рекомендовано для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва галузь знань 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 Харчові технології, освітньо-професійна програма Харчові технології.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/35470.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 35470.pdf Розмір : 765800 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|