id: 35745
Назва: Аналіз організації діяльності ТОВ «Азорель» та поради щодо їх покращення
Автори: Германюк Н.В.
Ключові слова: продукти харчування, органічне виробництво, аграрне підприємство, якість продукту
Дата публікації: 2024-05-07 11:13:07
Останні зміни: 2024-05-07 11:13:07
Рік видання: 2024
Аннотація: У статті проаналізовані умови становлення та розвитку українського аграрного виробника ТОВ «Азорель», еволюція його розширення від невеликого сімейного господарства до підприємства регіонального значення з продукцією із власною торговою маркою. Проаналізовано принципові орієнтири аграрного виробництва на питання якості продуктів харчування, що спонукає підприємство притримуватися європейських стандартів. Здійснено діагностику підприємства за методом PEST та SNW-аналізу, що дозволило визначити сильні, слабкі сторони в управлінні підприємством та сформулювати рекомендації щодо покращення менеджменту. Сформульовано висновок, що автоматизація виробництва в майбутньому призведе до зменшення витрат на виробництво, збільшення продуктивності, разом з тим вплине на скорочення кількості робочих місць.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/35745.pdf
Тип виданя: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Видавництво: Економіка та суспільство. 2024. Вип. 60. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/3640/3570 DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-60-92
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 35745.pdf Розмір : 1431751 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська