id: 35884
Назва: Проєкт цеху з виробництва мармеладу ТОВ «Солодка Мрія - Вінниця»
Автори: Шевцова Наталія Олександрівна
Ключові слова: мармелад, обліпиха, чорна смородина, суниця, технологія, обладнання, контроль якості, сировина, продукція
Дата публікації: 2024-05-16 12:02:35
Останні зміни: 2024-05-16 12:02:35
Рік видання: 2024
Аннотація: Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр за спеціальністю 181 Харчові технології. Вінниця: ВНАУ, 2024. 90 с. Табл. 23. Рис. 2. Бібл. 25 назв. Мармелад – кондитерський виріб драглеподібної структури різної форми і кольору, обсипаний цукром або покритий шоколадною глазур’ю. Для підвищення харчової цінності мармеладу доцільно в рецептуру вводити овочі, ягоди, плоди, лікарські трави та інші добавки з певними функціональними властивостями. Завданням проєктування є виробництво декількох видів желейного мармеладу загальна кількість 2200 кг за зміну за використання пюре обліпихи, чорної смородини та суниці. В роботі проведено розрахунки маси сировини і готової продукції желейного мармеладу відповідно до асортименту. Виготовлення желейного мармеладу здійснюють на потоково-механізованій лінії А2-ШЛЖ, проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання. Відповідно до обраної технології виробництва розроблено систему управління якістю та безпечністю виробництва желейного мармеладу.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/35884.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2024
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 35884.pdf Розмір : 916034 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|