id: 35885
Назва: Проєкт цеху з виробництва зефіру ТОВ "Солодка Мрія - Вінниця"
Автори: Малишкіна Олена Сергіївна
Ключові слова: зефір, чорниця, журавлина, меліса, технологія, обладнання, контроль якості, сировина, продукція
Дата публікації: 2024-05-16 12:02:36
Останні зміни: 2024-05-16 12:02:36
Рік видання: 2024
Аннотація: Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр за спеціальністю 181 Харчові технології. Вінниця: ВНАУ, 2024. 85 с. Табл. 19. Рис. 1. Бібл. 37 назв. Зефір – це цукровий кондитерський виріб, отриманий в результаті збивань фруктового або ягідного пюре з цукром та яєчним білком з подальшим додаванням пектину або з інших формоуворюючих наповнювачів.. Розширення асортименту зефіру запропоновано шляхом використання місцевої натуральної рослинної сировини. Завданням проєктування є виробництво декількох видів зефіру загальна кількість 2500 кг за зміну за використання пюре чорниці та журавлини, а також порошку меліси. Проведено розрахунки маси сировини і готової продукції зефіру відповідно до асортименту. За результатами продуктових розрахунків та проєктної потужності проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання. Відповідно до обраної технології виробництва розроблено систему управління якістю та безпечністю виробництва зефіру.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/35885.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2024
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 35885.pdf Розмір : 1101860 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|