id: 36400
Назва: Характеристика основних складових технології виробництва продукції свинарства в умовах ФГ «Сарат» Хмельницького району
Автори: Міцінська Вікторія Вікторівна
Ключові слова: годівля свиней, раціон, комбікорм, утримання, типи відгодівлі, свиноматки, опорос, поросята-сисуни, підсисний період, відгодівля свиней
Дата публікації: 2024-05-31 13:20:49
Останні зміни: 2024-05-31 13:20:49
Рік видання: 2024
Аннотація: проаналізувати технологію виробництва продукції свинарства в умовах ФГ «Сарат» Хмельницького району
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/36400.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2024
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 36400.pdf Розмір : 1210183 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|