id: 36594
Назва: Інноваційні підходи підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Гуліватенко А.О.
Ключові слова: готель, конкурентоспроможність, інновація, інноваційна діяльність, готельне підприємство, готельна послуга.
Дата публікації: 2024-06-06 14:56:39
Останні зміни: 2024-06-06 14:56:39
Рік видання: 2024
Аннотація: У сучасному невизначеному бізнес-середовищі стійкий інноваційний розвиток стає основою успіху компанії в конкурентному полі, дозволяючи досягти позитивного впливу від інноваційної діяльності через поєднання економічних, екологічних та соціальних аспектів для забезпечення кращих умов для майбутніх поколінь. Важливість теми сталого інноваційного розвитку визначається поліпшенням конкурентної позиції підприємства, зниженням вартості продукції та ефективним використанням інноваційного потенціалу через реалізацію інноваційних проєктів.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/36594.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2024
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 36594.pdf Розмір : 2323476 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|