id: 36660
Назва: Антикризовий менеджмент в ресторанному бізнесі
Автори: Шекетера О. М.
Ключові слова: криза, фактор, метод, аналіз, управління, антикризовий менеджмент, ефективність, підприємство, програма, моніторинг, діагностика
Дата публікації: 2024-06-07 12:01:08
Останні зміни: 2024-06-07 12:01:08
Рік видання: 2024
Аннотація: Кваліфікаційна дипломна робота присвячена розгляду та дослідженню управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери. У процесі дослідження розглянуто питання теоретико-методичних засад визначення управлінських процесів ресторанної діяльності, особливостей управлінських форм та методів.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/36660.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2024
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 36660.pdf Розмір : 1480903 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська