id: 36986
Назва: Гастротуризм. Методичні вказівки з організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньопрофесійної програми «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм і рекреація» галузі знань 24 «Сфера обслуговування».
Автори: Табенська О.І.
Ключові слова: Туризм, туристичні ресурси, музеї, собори, парки, кафе, ресторани, фестивалі, гастрономічний туризм
Дата публікації: 2024-08-29 19:37:19
Останні зміни: 2024-08-29 19:37:19
Рік видання: 2024
Аннотація: Розглянуто види гастротуризму, регіони світу
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/36986.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 36986.pdf Розмір : 1517738 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|