|
id: 37361
Назва: Гігієна і санітарія харчових підприємств. Методичні вказівки для лабораторно-практичних занять з навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології»
Автори: Алла Соломон
Ключові слова:
Дата публікації: 2024-10-03 09:12:04
Останні зміни: 2024-10-03 09:12:04
Рік видання: 2024
Аннотація: Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології»
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/37361.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 37361.pdf Розмір : 1149094 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|