id: 37927
Назва: Удосконалення технології комбінованих молочно – рослинних продуктів
Автори: Сорока Вікторія Миколаївна
Ключові слова: функціональні продукти, нутрієнти, пробіотики, зернові продукти, молочно – соєві продукти
Дата публікації: 2024-11-26 09:01:45
Останні зміни: 2024-11-26 09:01:45
Рік видання: 2024
Аннотація: В Україні виробництво функціональних продуктів харчування поступово підвищується. Все більше випускається продуктів, збагачених біологічно активними речовинами та іншими необхідними для здоров`я людини нутрієнтами.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/37927.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2024
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 37927.docx Розмір : 334075 байт Формат : Текстовий файл docx Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська