id: 37985
Назва: Підвищення ефективності контролю та управління технологічним процесом харчового 3D-друку шоколадом
Автори: Сивопляс Дмитро Валерійович
Ключові слова: шоколад, харчовий 3D друк, алгоритм, інтелектуальний датчик, інтеграція
Дата публікації: 2024-11-28 10:26:23
Останні зміни: 2024-11-28 10:26:23
Рік видання: 2024
Аннотація: СИВОПЛЯСА Дмитра Валерійовича тема: «Підвищення ефективності контролю та управління технологічним процесом харчового 3D-друку шоколадом» кваліфікаційна дипломна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти. Вінницький національний аграрний університет, Вінниця, 2024. Робота присвячена вирішенню проблеми автоматизації контролю кожного отримуваного виробу методом харчового тривимірного друку, оптимізації режимів роботи використовуваного устаткування на основі обліку зміни параметрів, що визначають хід протікання цих процесів, для масштабування харчових адаптивних технологій і їх повсюдного застосування в харчовій промисловості. Мета роботи підвищення ефективності контролю і управління технологічним процесом харчового 3D друку шоколадом по засобах розробки інтелектуального модуля . Проведено системний аналіз методів і технічних засобів (ТЗ) харчового 3D друку шоколадом. Виконано теоретичні і експериментальні дослідження технологічного процесу харчового 3D друку шоколадом і його математичний опис. Розроблено алгоритми і методи автоматизованого контролю органолептичних показників якості технологічних процесів харчового 3D друку шоколадом в режимі реального часу в стаціонарних умовах за допомогою системи технічного зору. Розроблено моделі і методи автоматизованого управління ТЗ харчового 3D друку шоколадом із застосуванням ШІ. Виконана програмна реалізація розроблених рішень в систему управління процесом харчового 3D друку шоколадом.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/37985.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2024
Видавництво: 133 «Галузеве машинобудування»
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 37985.docx Розмір : 4725713 байт Формат : Текстовий файл docx Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|