id: 38032
Назва: Розробка технології ковбасних виробів функціонального призначення
Автори: Добровольський Валентин Юрійович
Ключові слова: топінамбур, порошок, варені ковбаси, фарш, технологія, рецептура, якість
Дата публікації: 2024-11-28 15:13:01
Останні зміни: 2024-11-28 15:13:01
Рік видання: 2024
Аннотація: Дослідження демонструє, що додавання 8% порошку топінамбура сприяє збільшенню прибутковості виробництва, зменшенню калорійності ковбасних виробів і покращенню органолептичних характеристик без втрати якості продукту. Отримані результати відкривають нові можливості для розробки інноваційних м`ясних продуктів, орієнтованих на споживачів, які прагнуть здорового харчування.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38032.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2024
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38032.docx Розмір : 6403521 байт Формат : Текстовий файл docx Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська