id: 38035
Назва: Удосконалення технології варених ковбасних виробів з рослинними добавками
Автори: Карпінець Степан Васильович
Ключові слова: варені ковбаси, лляне борошно, технологія, якість, рецептура
Дата публікації: 2024-11-28 15:23:59
Останні зміни: 2024-11-28 15:23:59
Рік видання: 2024
Аннотація: удосконалення технології варених ковбасних виробів із яловичини із застосуванням рослинних добавок (лляне борошно) для розширення асортименту м’ясних продуктів підвищеної харчової та біологічної цінностей.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38035.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2024
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38035.docx Розмір : 745094 байт Формат : Текстовий файл docx Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська