id: 38064
Назва: Технологія переробки продукції тваринництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» перший (бакалаврський) рівень вищої освіти. Вінниця, 2024. 16 с.
Автори: Новгородська Н.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2024-10-03 11:18:50
Останні зміни: 2024-10-03 11:18:50
Рік видання: 2024
Аннотація: Програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» перший (бакалаврський) рівень вищої освіти. Вінниця, 2024. 16 с.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38064.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38064.pdf Розмір : 893290 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська