id: 38103
Назва: Удосконалення технології гідрогенізованих жирів
Автори: Назаренко Костянтин Олегович
Ключові слова: гідрогенізація, трансізомери, ензиматична гідрогенізація, ферментація, жири тваринні, рослинні.
Дата публікації: 2024-12-02 13:19:14
Останні зміни: 2024-12-02 13:19:14
Рік видання: 2024
Аннотація: В прагненні технологій до вдосконалення гідрогенізація не виключення, а скоріше необхідність. На сьогоднішній день лиш лінивий не говорить про гідрогенізацію жирів та трансізомери в їжі, які утворюються через гідрогенізаційні жири. В технології гідрогенізації жирів актуальним залишається не тільки технологічні особливості процесу, що забезпечать зменшення утворення трансізомерів, але й остаточний жирнокослотний хімічний склад, що утворюється через поєднання жирових компонентів гідрогенізаційних жирів.
Основні переваги гідрогенізаційних жирів – отримання фізико-механічних характеристик, що дають можливість використання ненасичених структурних жирів рослинного походження як насичених.
Актуальним є залишити технологію, але виключити вміст трансізомерів

URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38103.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2024
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38103.docx Розмір : 2612034 байт Формат : Текстовий файл docx Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська