id: 38124
Назва: Розробка технології ковбасних виробів з використанням квасолі
Автори: Кучинський Максим Олексійович
Ключові слова: варена ковбаса, борошно квасолі, технологія, якість, дослідження.
Дата публікації: 2024-12-03 13:23:20
Останні зміни: 2024-12-03 13:23:20
Рік видання: 2024
Аннотація: розглянуто технічні аспекти виробництва ковбас, порівняння собівартості та рентабельності контрольного та дослідного зразків, а також соціальну значущість цього продукту для населення. Встановлено, що використання борошна з квасолі дозволяє значно знизити витрати на м`ясну сировину, зберігаючи органолептичні та фізико-хімічні властивості продукту, що робить виробництво більш економічно вигідним.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38124.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2024
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38124.docx Розмір : 1028534 байт Формат : Текстовий файл docx Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|