id: 38125
Назва: Розробка технології м’ясо-рослинних паштетів
Автори: Дохнянський Вадим Вікторович
Ключові слова: паштет, рослинна сировина, сочевиця, харчова цінність, оздоровчі продукти.
Дата публікації: 2024-12-03 13:25:34
Останні зміни: 2024-12-03 13:25:34
Рік видання: 2024
Аннотація: розробка науково обґрунтованої технології комбінованого м`ясо-рослинного паштету для здорового харчування з використанням сировини тваринного та рослинного походження, що володіє дієтичними властивостями.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38125.pdf
Тип виданя: Дипломні роботи 2024
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38125.docx Розмір : 940443 байт Формат : Текстовий файл docx Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|