id: 38192
Назва: Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів денної та заочної форм навчання Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціал
Автори: Голубенко Т.Л.
Ключові слова:
Дата публікації: 2024-10-03 12:55:41
Останні зміни: 2024-10-03 12:55:41
Рік видання: 2024
Аннотація: Методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів денної та заочної форм навчання Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціал
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38192.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38192.pdf Розмір : 1337727 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|