id: 38193
Назва: Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи для здобувачів денної та заочної форм навчання Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеці
Автори: Голубенко Т.Л.
Ключові слова:
Дата публікації: 2024-10-03 12:56:14
Останні зміни: 2024-10-03 12:56:14
Рік видання: 2024
Аннотація: Методичні вказівки з організації самостійної роботи для здобувачів денної та заочної форм навчання Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеці
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38193.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38193.pdf Розмір : 679434 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|