id: 38223
Назва: Безпека харчових продуктів: стандарти та методи контролю якості
Автори: Кривохижа Є.М., Соломон А.М., Козлов О.В.
Ключові слова: харчові продукти, якість, безпечність, методи контролю.
Дата публікації: 2024-12-09 12:35:00
Останні зміни: 2024-12-09 12:35:00
Рік видання: 2024
Аннотація: Забезпечення населення високоякісними та безпечними харчовими продуктами є однією з найважливіших складових національної безпеки України. Досягнення безпечності харчових продуктів виробниками досі залишається пріоритетним завданням для усіх галузей харчової промисловості. Актуальності це питання набуває ще більше, коли ринок харчової продукції розвивається стрімко, збільшується рівень конкуренції та асортимент продуктів закордонного походження.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38223.pdf
Тип виданя: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Видавництво: Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. 2024. № 4. С. 251-259. DOI https://doi.org/10.32782/tnv-tech.2024.4.25
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38223.pdf Розмір : 691015 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|