id: 38224
Назва: Кисломолочні продукти у сучасному харчуванні
Автори: Соломон А.М.
Ключові слова: кисломолочні продукти, біфідобактерії, пробіотики, пребіотики, сим- біотики, оздоровче харчування.
Дата публікації: 2024-12-09 12:39:41
Останні зміни: 2024-12-09 12:39:41
Рік видання: 2024
Аннотація: В основі сучасних уявлень про харчування закладена концепція оптимального харчування, яка передбачає необхідність і обов’язковість повного забезпечення потреб організму не тільки в енергії, ессенціальних, мікро- і макронутрієнтах, але і в біологічно активних компонентах їжі. Лише таке харчування спроможне запобігти розвиткові хронічних захворювань.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38224.pdf
Тип виданя: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Видавництво: Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. 2024. № 4. С. 291-298. DOI https://doi.org/10.32782/tnv-tech.2024.4.29
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38224.pdf Розмір : 655315 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|