id: 38250
Назва: Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 21 «Ветеринарна медицина», освітньо- професійна програма 2 1 2 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
Автори: Пепко В.О., Колечко В.А.
Ключові слова:
Дата публікації: 2024-10-03 11:58:13
Останні зміни: 2024-10-03 11:58:13
Рік видання: 2024
Аннотація: Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38250.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38250.pdf Розмір : 880184 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|