|
id: 38281
Назва: Загальні правові засади та академічна доброчесність. Методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204
Автори: Правдюк А.Л.
Ключові слова:
Дата публікації: 2024-10-03 13:58:31
Останні зміни: 2024-10-03 13:58:31
Рік видання: 2024
Аннотація: Методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38281.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Видавництво: кафедра права
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38281.pdf Розмір : 1157550 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|