id: 38478
Назва: Технологічні інновації у зберіганні та переробці сільськогосподарської продукції
Автори: Липницький Р., Холодюк О.
Ключові слова: цифрові технології, агропромисловий сектор, автоматизація, штучний інтелект, сталий розвиток, інновації.
Дата публікації: 2025-02-27 20:07:19
Останні зміни: 2025-02-27 20:07:19
Рік видання: 2025
Аннотація: Світ, у якому ми живемо, постійно змінюється, і ці зміни впливають на всі аспекти нашого життя, включаючи сільське господарство. Збільшення кількості населення, зміна клімату, урбанізація та підвищені вимоги споживачів до якості та безпеки продуктів харчування створюють нові виклики для сільського господарства. Тому особливої актуальності набувають технологічні інновації у сфері зберігання та переробки сільськогосподарської продукції. У статті детально розглянуто роль цифрових технологій у трансформації агропромислового сектору. Особливу увагу приділено аналізу таких інноваційних рішень, як точне землеробство, автоматизація виробничих процесів, використання систем штучного інтелекту та машинного навчання.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38478.pdf
Тип виданя: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Видавництво: Вісник Хмельницького національного університету. Серія: технічні науки. 2025. Т. 347. № 1. С. 238-244. DOI: 10.31891/2307-5732-2025-347-31
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38478.pdf Розмір : 718368 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|