id: 4285
Назва: ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА Методичні вказівки з навчальної практики для студентів другого курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму 6.090 102 « Технологія виробництва і переробки продукції тваринницт
Автори: Гуцол А.В., Гуцол Н.В., Льотка Г.І., Фабіянська О.Л.
Ключові слова:
Дата публікації: 2012-02-29 16:06:25
Останні зміни: 2012-02-29 16:06:25
Рік видання: 2012
Аннотація: Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної форми навчання у вивченні курсу “ Технологія виробництва продукції свинарства. Рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/4285.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Ромигайло І.Ю.
Файл : 4285.pdf Розмір : 357997 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|