|
id: 4286
Назва: ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА Методичні вказівки з навчальної практики для студентів другого курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму 6.090 102 « Технологія виробництва і переробки продукції тварин
Автори: Царук Л.Л, Фабіянська О.Л.
Ключові слова:
Дата публікації: 2012-02-29 16:09:39
Останні зміни: 2012-02-29 16:09:39
Рік видання: 2012
Аннотація: Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної форми навчання у вивченні курсу “ Технологія виробництва продукції птахівництва”. Рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/4286.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Ромигайло І.Ю.
Файл : 4286.pdf Розмір : 352762 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|