id: 4407
Назва: М е т о д и ч н і в к а з і в к и для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологічне обладнання цехів з переробки продукції тваринництва» МОДУЛЬ 2 «Теплове та масобмінне обладнання для переробки м'ясо-молочної продукції»
Автори: Берник І.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2012-03-28 14:29:21
Останні зміни: 2012-03-28 14:29:21
Рік видання: 2012
Аннотація: Викладено рекомендації щодо проведення лабораторних робіт з дисципліни “Технологічне обладнання цехів з переробки продукції тваринництва” тематичний модуль 2 «Теплове та масобмінне обладнання для переробки м`ясо-молочної продукції», який включає 3 лабораторних заняття (6 годин), передбачених курсом.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/4407.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Ромигайло І.Ю.
Файл : 4407.pdf Розмір : 6723447 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|