id: 4439
Назва: Продуктивність та підвищення продуктивної дії кормів МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для проведення практичних занять студентами заочної форми навчання за спеціальністю 7.130 201 –“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Автори: Панько В.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2012-03-28 16:33:05
Останні зміни: 2012-03-28 16:33:05
Рік видання: 2012
Аннотація: Наведено методичні вказівки для виконання практичних робіт, питання самостійної роботи, тестові завдання для контролю знань та список літератури для самостійного вивчення курсу. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/4439.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Ромигайло І.Ю.
Файл : 4439.pdf Розмір : 608268 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|