|
id: 4540
Назва: Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки до виконання курсових проектів для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 6. 090102 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Автори: Гуцол А.В. Мазуренко М.О. Гуцол Н.В. Льотка Г.І.
Ключові слова:
Дата публікації: 2012-05-30 08:37:12
Останні зміни: 2012-05-30 08:37:12
Рік видання: 2012
Аннотація: Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки до виконання курсових проектів для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Вінниця: ВНАУ, 2012.- с.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/4540.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Ромигайло І.Ю.
Файл : 4540.pdf Розмір : 3345908 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|