id: 4759
Назва: Еколого–економічні проблеми нарощування виробництва м"яса птиці в Україні
Автори: І. В. Власенко
Ключові слова: виробництва м’яса птиці, еколого – економічні проблеми, продовольче забезпечення
Дата публікації: 2012-07-26 11:11:19
Останні зміни: 2012-07-26 11:11:19
Рік видання: 2012
Аннотація: Встановлено, що споживання м’яса птиці на душу населення протягом 2002-2005 років збільшилось з 7,4 кг до 13,7 кг., Показано зниження обсягів виробництва харчової продукції в Україні, де спад виробництва склав 10,9% у 2008-2009 роках. В Україні спостерігається чітка тенденція до збільшення споживання м’яса птиці на душу населення порівняно з аналогічним показником для інших видів м’яса.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/4759.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск 2(60)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 4759.doc Розмір : 377856 байт Формат : Текстовий файл doc Доступ : Загально доступний
| |
|
|