id: 4813
Назва: Продуктивність, якість яєць у перепілок за додаткового згодовування вітамінів А і D
Автори: Р. А. Чудак, Г. М. Огороднійчук, В. В. Висоцька
Ключові слова: продуктивність, якість яєць, перепілки, вітаміни А і D
Дата публікації: 2012-07-30 13:35:12
Останні зміни: 2013-09-04 16:07:57
Рік видання: 2012
Аннотація: Застосування у годівлі перепілок вітамінів А і D в дозі 10% додатково до норми сприяє збільшенню несучості, підвищенню збереженості поголів’я та покращенню морфологічних показників яєць.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/4813.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск 4(62)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 4813.pdf Розмір : 417422 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|