id: 4835
Назва: Зміна складу і властивості молока за дії різних факторів
Автори: Н. А. Бережнюк, С. С. Бондаренко, Н. В. Завальна
Ключові слова: молоко, густина, вміст жиру, соматичні клітини, антибіотики
Дата публікації: 2012-07-31 10:23:13
Останні зміни: 2013-09-05 10:31:12
Рік видання: 2012
Аннотація: Проведено дослідження зміни якості молока залежно від сезону та кормової бази, що пов’язано із їх використанням. У результаті виявлено, що окремі показники якості молока напряму залежать від сезону його отримання.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/4835.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск 4(62)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 4835.pdf Розмір : 331345 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|