id: 4856
Назва: Контроль якості сільськогосподарської продукції. Методичні вказівки по виконанню самостійної роботи для студентів ОКР «Бакалавр» 6.051701 спеціальності “ Харчові технології та інженерія "
Автори: Чернецький В.М., Паламарчук В.Д.,Чередніченко В.М.,Азуркін В.О.,Вдовенко С.А., Колісник О.М., Костюк О.О.
Ключові слова:
Дата публікації: 2012-05-30 16:15:29
Останні зміни: 2012-05-30 16:15:29
Рік видання: 2012
Аннотація: У самостійній роботі викладений короткий зміст лекційного та лабораторно – практичного курсу з навчальної дисципліни ” Контроль якості сільськогосподарської продукції „ ,відображена структурно – логічна та модульно – рейтингова схема даної дисципліни. Розрахована на студентів ОКР « бакалавр » аграрних вузів митних спеціальностей, викладачів вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/4856.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Ромигайло І.Ю.
Файл : 4856.pdf Розмір : 443031 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|