id: 4955
Назва: Визначення кількісної та якісної характеристики мікрофлори некондиційного молока з різних молочних ферм
Автори: В. Ф. Могутова
Ключові слова: некондиційне молоко, мікробіологічний склад молока, субклінічний мастит
Дата публікації: 2012-09-20 11:34:31
Останні зміни: 2013-09-02 10:21:55
Рік видання: 2011
Аннотація: При виробництві сирого молока на фермах завжди є молоко, яке непридатне для споживання людиною. Економічно доцільним є знаходження сучасних підходів для ефективної обробки некондиційного молока з метою подальшого його використання в годівлі телят.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/4955.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2011. Випуск 8(48)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 4955.pdf Розмір : 323860 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|