|
id: 5248
Назва: Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Автори: Бігун П.П., Новгородська Н.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2008-04-21 09:40:13
Останні зміни: 2008-04-21 09:40:13
Рік видання: 2008
Аннотація: Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5248.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5248.pdf Розмір : 373940 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|