id: 5536
Назва: Продуктивність, морфологічні та біохімічні показники крові у перепілок за підвищеного вмісту вітаміну А і D у раціоні
Автори: В. В. Висоцька
Ключові слова: перепілки, продуктивність, кров, еритроцити, базофіли, лейкоцити, вітаміни А і D
Дата публікації: 2013-01-23 10:46:12
Останні зміни: 2013-09-05 11:12:16
Рік видання: 2012
Аннотація: Застосування у годівлі перепілок вітамінів А і D в дозі 10% додатково до норми сприяє збільшенню продуктивності, підвищенню збереженості поголів’я. Водночас, споживання птицею досліджуваних вітамінів позитивно впливає на її гематологічні показники.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5536.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 5536.pdf Розмір : 352398 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|