id: 5551
Назва: Амінокислотний та хімічний вміст печінки перепелів за згодовування пробіотика «ЕНТЕРО-АКТИВ»
Автори: Р. А. Чудак, Ю. М. Подолян, О. І. Вознюк, А. С. Куцак
Ключові слова: перепели, годівля, пробіотик, амінокислоти, печінка
Дата публікації: 2013-01-23 13:59:49
Останні зміни: 2013-09-05 12:02:04
Рік видання: 2012
Аннотація: Встановлено, що використання пробіотичної добавки у годівлі перепелів позитивно вплинуло на амінокислотний вміст печінки.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5551.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 5551.pdf Розмір : 289566 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|