id: 5556
Назва: Вплив тривалості сервіс-періоду на виробництво продукції скотарства в умовах Вінницького району
Автори: М. О. Зотько, В. П. Невінський
Ключові слова: сервіс-період; вихід телят на 100 корів; яловичина; молоко, ефективність штучного осіменіння
Дата публікації: 2013-01-23 14:55:43
Останні зміни: 2013-09-05 12:43:47
Рік видання: 2012
Аннотація: Вивчено вплив тривалості сервіс-періоду на виробництва молока та яловичин в умовах Вінницького району. Від подовженої тривалості сервіс-періоду господарствами району недоотримано 14,1% молока та 26% яловичини.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5556.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 5556.pdf Розмір : 269249 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|