|
id: 5635
Назва: Технологія переробки молока. Методичні рекомендації до практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 8.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Автори: Власенко В.В., Новаленко Н.О.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-02-05 10:47:20
Останні зміни: 2013-02-05 10:47:20
Рік видання: 2013
Аннотація: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Технологія переробки молока» розроблені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів за спеціальністю 8.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5635.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5635.pdf Розмір : 578927 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|