id: 5636
Назва: Технологія переробки молока з основами ветсанекпертизи.Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання із спеціальності 8.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Автори: Власенко В.В., Новаленко Н.О.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-02-05 10:52:32
Останні зміни: 2013-02-05 10:52:32
Рік видання: 2013
Аннотація: Самостійна робота є основним засобом засвоєння студентом навчального матеріалу в час, вільний від обов`язкових навчальних занять, без участі викладача. Задача самостійної роботи з навчальної дисцип-ліни «Технологія переробки молока» визначається робочою навчальною програмою дисципліни та методичними рекомендаціями.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5636.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5636.pdf Розмір : 526099 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|